昭和47年、川場村生まれ。東海大学工学部卒。平成7年に永井酒造入社。
25年に社長。
伝統的な日本酒製法に瓶内二次発酵を取り入れた発泡性清酒の先駆け
「MIZUBASHO PURE」を開発し、28年に「awa酒協会」を設立し、理事長に就任。
料理のコースに合わせて日本酒
(スパークリング、純米大吟醸、熟成酒、デザート酒)
のペアリングを提案するNagai Style, そして地元川場村の
世界に誇る幻の米「雪ほたか」を使用した酒造りなど、
米の可能性を最大限に引き出した日本酒の奥深さと新たな魅力を世界に発信し続けております。
Expanding Agricultural Data Collaboration Platforms (WAGRI) to achieve data driven agriculture and evolution to a Smart Food Chain
Research and Development is promoted to expand Agriculture Data Collaboration Platforms (WAGRI) to Smart Food Chain (SFC) that collaborates data of farming, food distribution, processing, selling and exporting.
In this workshop, importance of collaborating data and future vision of SFC are discussed with researchers, food distributers and so on.
3F COREDO Muromachi Terrace, 3-2-1 Nihonbashi-Muromachi, Chuo-ku, Tokyo
Muromachi Mitsui Hall, Workshop
November 19, 2019 at 02:00PM - 02:55PM